28 Eylül 2015 Pazartesi

MÖSYÖ | Mehmet Baransu


Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip edenler bilir. Bayramda Eskişehir’deydik. Ananem ve dedemin rahatsız olmasından dolayı öyle gezmece tozmaca olmadı. Çok keyifli değildik doğal olarak. Son gün Ozan’la şöyle bir Adalar yaptık o kadar. Haliyle video da çekemedim. Bu arada vlog işine geri döndüm. Haftada en az 1 tane video yayınlamaya çalışıyorum. Hala takip etmiyorsanız youtube kanalım için tıklayın.

IG’da dediğim gibi İnsancıl’a girip de kitap almadan çıkılmaz. Haliyle bende bir tane aldım. 

MÖSYÖ | Mehmet Baransu



Kitap arka yazısı:Hanefi Avcı’nın işkence suçundan Sıkı Yönetim Mahkemesi’nde kaç yıl ceza aldıgı, ‘DEV-SOL’cu Bedri Yagan’ın öldürüldügü operasyonun savcılık ve polis tutanakları ile Adli Tıp raporları. İLK KEZ BELGELERİYLE BU KİTAPTA.JİTEM, Fethullah Gülen’e suikast düzenleyecek miydi? Bu bilgiyi gazetecilere sızdıran kimdi? Avcı, Cemaat’i neden hedef aldı, askerlerin Fatih – Çarşamba’yı bombalayacagını nasıl ögrendi? Oktay Ekşi ve Mehmet Ali Birand nasıl kullanıldı? Avcı, Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a nerede ‘altın vuruş’ yaptı? Ergenekon operasyonuna engel olmaya çalışan Emniyet Müdürü’nün ismi neydi? Uyuşturucu baronu Habip Kanat’ın parası ünlü bir iş adamında mı? Avcı’nın mafyası kimlerden oluşuyor? 17 Ağustos depreminde Avcı kimin evindeydi? TÜM BELGE VE BİLGİLERİYLE BU KİTAPTA.Enis Berberoglu, Avcının ağına nasıl takıldı? Avcı, Oramiral Güven Erkaya’nın kızını nasıl dinletti? Org. Çevik Bir hangi mankenle ilişkideydi, bu birliktelikte Avcı hangi roldeydi? Org. Çevik Bir, GATA’yı ararken ismini neden gizledi ve GATA’da diyalog kurdugu doktorun özel muayenehanesine neden gitti? PKK’lı Sabri Ok ve Org. Çevik Bir konuşmaları Avcıda mı saklı? “Gardaş, Gata Komutanının da yolsuzlugu var?” diyen kişi kimdi? Avcı, MHP lideri ‘Devlet Bahçeli’ rüşvet alıyor iddiasında bulundu mu? Abdullah Çatlı ve Turgay Ciner Avcı’nın torbasına nasıl girdi? TÜM BELGE VE BİLGİLERİYLE BU KİTAPTA.Kayserili Ermeni Mustafa kim, Avcıyla baglantısı ne? Hanefi Avcı’nın tutuklanmasına neden olan arkadaşı Nejdet Kılıç Emniyet’e ne satmaya çalıştı? Sahte kimlikli Faysal Esen’i polisten kim kurtardı? “Süleyman Üger’in üzerine gidin. Avcı zıplayacak mı, zıplamayacak mı?” diyen polis şefi kim? Devrimci Karargâh Örgütü’nün perde arkası… TÜM YÖNLERİYLE BU KİTAPTA.Hizbullah iddianamesinden Velioglu’nun ismini kim çıkardı? Avcı, Hizbullahçıları nasıl korudu, hangi belgenin altına imza attı? Hizbullah’ın yakalanan arşivinin imha edilmesi emrine ragmen bir kopyasını son anda alan polis kimdi? Hizbullah gerçegi ortaya çıkınca, Avcı olayı kapatmak için hangi isimleri deşifre etmek zorunda kaldı? DAHA FAZLASI MÖSYÖ’DE SAKLI.
 ♥♥♥♥
Şimdi kitaba yeni başladım. Belki 10 sayfa okudum okumadım. Kitapta hepsi ispatlı şeyler deniyor ve yer yer bu belgelere yer veriliyor. Ancak okuduğum yorumlara göre Hanefi Avcı’nın kitabının ardından 3 ay gibi kısa bir sürede bu kitap nasıl oluşturuldu diyorlar. Eee haklılar nasıl oluşturuldu, bu kitabı gerçekte kim yazdı yada yazdırdı merak konusu.
Okuyup göreceğiz, her okuduğumuza inanmamayı da aklımızın bir köşesinde tutacağız J


8 yorum :

  1. Bavulcu lakaplı Mehmet Baransu, TSK'nın başına örülen çoraptaki piyonlardan biri olduğu için, TSK, Türk, Atatürk düşmanı , pkk yalakası olduğu için hiç güvenmem Hazel'ciğim, bak hala askerlerin Fatih camiisini bombalayacakları filan diyor iftiracı bunların hepsinin düzmece olduğu en sonunda kanıtlandı ve yüzlerce askerimiz alınlarının akıyla çıktılar Silivri'den. En son kendisi Tayyip'le ters düşünce hapse atılmıştı oh olsun beter olsun:))) Ali Tatar ve ölen, yıllarca boşa hapis yatan, kahrından yakınları ölen onca askerin ahı var onda. Yani enaz diğer Atatürk düşmanı iblisler kadar iblis biri. Ama sen yine de oku tabii ki, almışsın madem:)))bak bakalım ne iftiralar atıyor TSK ya...? Düşmanımızı tanımak lazım...

    Canım bir dolu yorum biriktirmişsin bayram tatili dönüşü ve sayfama bırakmışsın:) çok teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha yakın :) okumak gerek kime ne hakkında iftiralar atılıyor. işte böyle hesapları karışınca kendini içeride buluverdi herkes bir gün hak ettiğini yaşıyor.
      Evet mini dizi keyfinde çok güzeldi :) okumaya ancak fırsat bulabildim :)

      Sil
  2. Hazelcim geçmiş olsun.Umarım deden ve anneannen bir an önce iyileşir. Geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım ya yaşlılık çok zor :( seninde geçmiş bayramın kutlu olsun öpüyorum çok :*

      Sil
  3. eskişehir i çok sevdim, hazel senin fotoğraflarından gördükçe instagram da, gezmediğimiz çok yer olmuş. güzel şehir ne şanlısın, idile öpücükler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gidebilmiş olmanıza çok sevindim :) blogda Eskişehir'i anlatan 4-5 seri yazım olacaktı nereye gidilir ne yapılır ne yenir gibi artık bir daha ki sefere inşallah diyelim :)

      Sil
  4. Büyüklerimize geçmiş olsun Hazel, Allah şifa versin, kolaylık versin.
    Bu tür kitapları okumak güzel oluyor ama bir yandan da hep temkinli olmak gerekiyor.
    Kimi yazılan gerçek, kim yalan oluyor.
    Doğru ve yanlış o kadar iç içe ki...
    Ama fikir sahibi olmakta fayda var tabi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Beyza... İnşallah ama durumları pek iyi değil...
      aynen dediğin kendi görüşümde ki yayınları okuduğum gibi karşı görüşüde okuyorum kim ne diyor haberdar olmak gerek :)

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie