15 Aralık 2015 Salı

Dolap Alışverişi, Youtube'a Geri Dönüş

Selamlar J

Tüm arkadaşlarıma günaydın ve iyi haftalar dilerim.

Bebek olunca ev dekorasyonunun değişmesi şarttı. İdil inşallah önümüzde ki günlerde yürüyecek ve heeeeer tarafa gidecek ki büyük tehlike J Yani tv devirebilir vs bir çok şeyin ortadan kalkması gerekti. Özellikle arada duran kitaplarım canlarım benim J İdil’in yırtmaktan zevk alacağı şeyler haline gelsin istemediğim için kitapları da ortadan kaldırmak şart oldu. Bu sebeple kitapları üst raflara koyabileceğim bir dolap aldık ve TV’yi de duvara monte ettik.


Bir takım borçlar bittikten sonra yeni yılda bu odaya yer laminatlarına uyacak yeni bir halı ve perde de alacağım. Duvar çerçeve ve aksesuarlarında da bir takım değişiklikler olacak J neee  bebek oldu diye bunları yapamam mı sandınız JJJ


Evde zaten prizleri büyük tadilatta bebeklere uygun olacak şekilde değiştirmiştik. 
Banyoya da yeni ek dolap aldık deterjanları onun içine koydum şimdi tek alan evdeki dolaplar için kilit almak !! Ve sonrasında İdil’in keşfi için ev açık oyun alanı haline dönüşebilir.







Bu arada video izlemekten keyif alanlar için youtube’a geri döndüüüüm videolarımı izlemek için şurayı tıklayabilir ve abone olabilirsiniz.


Yakında youtube üzerinden yeni yıl çekilişi yapacağım kaçırmayın derim J

Sevgiler, bol bol öpücükler :**

8 yorum :

  1. Merhaba, Laminat uygun perde, mobilyaya uygun laminat derken ucu buçuk olmayan bir yola girer insan. Laminat üstüne laminat yapmış biri olarak tavsiyem, bakın renk uyması derim. Malesef her kadın bunu yapıyor sürekli değişiklik!ileride beni daha iyi anlarsınız. Bu arada küçük İdil ve eşiniz ile uzun mutlu hayat süreniz dileğimle.
    http:// takimodam.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın telefondan yazdım sonra farkettim bazı kelimeler alakasız. Sevgilerimle

      Sil
    2. olsun önemli değil telefondan yazmak zor oluyor bende yazarken hep hata yapıyorum :)
      Ama işte biz kadınlar her şeye bir kulp bulmayı iyi biliriz yok yere kendimizi yıpratıyoruz aslında :)

      Sil
  2. Dolap ve tv çok hoş görünüyor.Hem de İdil için güvenli olmuş. Keyifle kalın canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebek olunca, evde ne çok tehlike yaratan şey varmış diyorum :))

      Sil
  3. Çok iyi düşünmüşsün canım benim kız olan yeğenim Tenten'lerimin birkaç tanesi yırtıp parça parça etmişti:((ne zevk alıyorlarsa:)))keratalar...güle güle kullan dolaplarını....ev ne kadar boş olursa o kadar güveli olur çocuk için şöyle kocaman halı, döksün oyuncaklarını oynasın akşama kadar rahat rahat sehpa filan bile sakıncalı kenarları sivri ise kafalarını filan çarpıp bayağı canları yanıyor biz o yüzden sehpaları da kaldırmıştık ortadan...yani böyle güreş minderi gibi boş alan şart:)
    kolay gelsin...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh yazık olmuş !!! sivri kenarlarda çok tehlikeli Allah'tan aparatlar satılıyor yakında tüm ev güvenlik çemberine alınacak :))

      Sil
  4. kraliçe idil tirileçeeeee :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie